Tjänster

Om Zybler


IT, media och musik är min passion och är något jag jobbat med större delen av mitt liv. Jag har lång erfarenhet av att bygga interaktiva, smarta bibliotekslösningar med inriktning på webb. Med bred kunskap och stor erfarenhet erbjuder vi smidiga lösningar som tas fram i samråd med dig som kund.


Utbildning / Föreläsning

Erbjuder utbildning inom Webb, IT, ljud, ljus och bild. Även aktuella ämnen som GDPR, tillgänglighet och Google analytics.


Konsultation / Projektledning

Med mångårig erfarenhet som konsult och projektledare hjälper vi er att förverkliga ert projekt.


Liveljud / Video

Behöver du en ljudanlåggning, en tekniker eller kanske vill ha en videoinspelning. Med ett stort kontaktnät erbjuder Zybler rätt kompetens för just ditt behov.

Projekt

Mediaproduktion för volontärer

I samarbete med Umeå folkhögskola har jag tillsammans med Mario Ash hösten 2020 genomfört en mediautbildning. Utbildningen har skett på kvartsfart och berört alla delar av mediaproduktion.

Korskyrkan Umeå

Delaktig i planerande och framtagande av all teknik till den nya kyrkan. Ett fantastiskt inspirerande projekt med ett visionärt tänk på hur modern teknik kan lyfta det kristna budskapet. Korskyrkanumea.se

Bibliotekswebb

Från idé internationell spridning. Jag har de senaste 15 åren bidragit till att revolutionera bibliotekens utveckling på webben som idébärare, projektledare, säljare, utbildare och produktägare. Saga är den produkt som bland andra Minabibliotek.se använder. Saga används av över 100 kommuner i Sverige, Finland och Norge.

Umeåregionen

Delaktig i det unika bibliotekssammarbetet som resulterade i minabibliotek och internationella priser. Drivande i de tekniska frågor som rör sammarbete mellan bibliotek. 

Lars Eriksson

CEO / CTO

Partners

FIA

Ljusdesigner

Sara Kingdom

Utbildad filmare med flera års erfarenhet

ARES PLAN B

aresplanb.se

Utredare för bibliotek i samverkan